Super goede en voordelige iPhone reparatie in Delft

Super goede en voordelige iPhone reparatie in Delft

Het huis wat mijn zus samen met haar vriend had gekocht was aan een verbouwing toe en ze vroeg hierbij om mijn hulp. Tijdens het verbouwen liet ik per ongeluk mijn iPhone uit mijn broekzak vallen waardoor mijn telefoon niet meer aanging. Ik ging daarom op de computer van mijn zus op het internet op zoek naar iPhone reparatie Delft.

iPhone reparatie delft

Super voordelig en goede service

Toen ik op het internet op zoek ging naar iPhone reparatie Delft kreeg ik erg veel zoekresultaten. Ik had een aantal websites bezocht en met elkaar vergeleken voordat ik uitkwam op de website van Telgefixt.nl. Op de website is erg veel informatie te vinden over wat het bedrijf de klanten te bieden heeft. Ze bieden de klanten erg goede service want ze hanteren de 7 zekerheden.

  1. Klaar terwijl u wacht met de 1-uur service.
  2. Verliest GEEN data zoals foto’s,video’s.
  3. Originele onderdelen.
  4. Geen verborgen kosten.
  5. Scherpste prijs.
  6. Deskundige monteurs.
  7. Meekijken met de reparatie.

Online afspraak

Nadat Ik deze informatie had gelezen besloot ik om online een afspraak te maken. ik werd erg vriendelijk geholpen en mijn telefoon was gerepareerd tegen een zeer scherpe prijs. Ik raad Telgefixt daarom ook aan iedereen aan die op zoek is naar een goede telefoon zaak in de buurt van Delft.

Reacties zijn gesloten.