De letselschadeadvocaat arbeidsongeval biedt hulp

De letselschadeadvocaat arbeidsongeval biedt hulp

Elk jaar vinden er in Nederland meer dan 200.000 arbeidsongevallen plaatst met letselschade als gevolg. Bij blijvend letsel na zo’n ongeval ondervindt iemand naast materiële schade ook immateriële schade. Heb je zelf een arbeidsongeval gehad? Ga dan direct op het internet op zoek naar een letselschadeadvocaat arbeidsongeval . Je hebt als slachtoffer namelijk recht op een schadeclaim.

Wat is een bedrijfsongeval eigenlijk?

Een arbeidsongeval of een bedrijfsongeval is een ongeval dat plaatsvindt op of in de werktijd wat kan leiden tot letselschade. Als voorbeeld iemand die in de bouw werkt en tijdens het werk van de steiger afvalt. Of een bezorger die tijdens het bezorgen een ongeluk krijgt. Letselschade kan ook ontstaan tijdens een ongeval naar of van het werk. In dit geval is er sprake van een verkeersongeval.

 

Heb jezelf geen idee wie er aansprakelijk is voor het ongeval wat er heeft plaatsgevonden? Neem dan een kijkje op de website van Hijink advocaten voor de letselschadeadvocaat arbeidsongeval. De advocaten van Hijink kunnen je deskundig advies geven op het gebied van letselschade. Ze hebben namelijk de moeilijkste opleidingen afgerond op het gebied van letselschade.

letselschadeadvocaat arbeidsongeval

Een aantal voorbeelden van verschillende arbeidsongevallen.

  • Het vallen van een hoogte
  • In contact komen met een machine die in beweging is
  • Geraakt worden door vallende objecten
  • Een verkeersongeval met een voetganger of met een voertuig.

 

Contact

Ben je zelf slachtoffer van een ongeval tijdens werktijd of op het werk? Neem dan contact op met een van de advocaten van het advocatenkantoor Hijink. Ze bieden uitstekende  professionele hulp bij de onderhandeling of bij de eventuele rechtszaak.

Reacties zijn gesloten.