Tevreden over loopbaanbegeleiding van Rondom werk.

Tevreden over loopbaanbegeleiding van Rondom werk.

Ik werk sinds een aantal jaar bij een autobedrijf bij mij in de buurt. Ik ging altijd elke dag met veel plezier naar mijn werk toe. In die jaren heb ik ook een erg goede en hechte band met mijn collega’s opgebouwd. Ik merkte echter aan mezelf dat ik sinds een aantal weken met een stuk minder plezier naar het werk toe ga en een stuk minder goed functioneer. Ik heb hierover een gesprek gehad met mijn werkgever en het leek hem ook een erg goed idee om loopbaanbegeleiding te nemen.

loopbaanbegeleiding

Website van Rondom Werk

Ik ging toen ik thuis kwam van het werk daarom zelf ook op zoek naar meer informatie over loopbaanbegeleiding. Ik had een aantal websites bezocht en met elkaar vergeleken toen ik uiteindelijk uitkwam op de website van Rondom Werk.Op de website is erg veel informatie te vinden over wat loopbaanbegeleiding nou precies inhoudt en wat het bedrijf te bieden heeft. Ik ging samen met mijn werkgever in gesprek en ik heb tijdens het gesprek alle problemen op tafel gelegd waar ik tijdens het werk tegenaan liep. We hebben vervolgens samen gezocht naar een oplossing. Toen ik de loopbaanbegeleiding had afgerond ging ik weer elke dag met plezier naar mijn werk toe en ik functioneerde ook een heel stuk beter. Mijn collega’s vonden het ook een erg goed idee dat ik een loopbaanbegeleiding had genomen en zij konden ook erg veel verschil aan mij merken nadat ik deze had afgerond. Ik ben dus erg tevreden over de loopbaanbegeleiding van Rondom werk ze hebben mij erg goed geholpen.

Reacties zijn gesloten.